פינוקי שוקולד נימוח
- מתאים ל: 16 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפינוקי שוקולד נימוח ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 500 גר' שוקולד מריר קצוץ
- 500 גר' מרגרינה חתוכה לקוביות
- 200 גר' קמח
- 150 גר' סוכר
- 6 ביצים
אופן ההכנה
ממיסים את השוקולד והמרגרינה. בקערת המיקסר מערבבים את הביצים והסוכר עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את השוקולד והמרגרינה המומסת, תוך כדי ערבוב ולבסוף את הקמח בהדרגה עד לקבלת תערובת אחידה. יוצקים לכלי אלומיניום חד פעמי כ - 2/3 מהגובה, ואופים בתנור שחומם מראש ל- ° 180 כ- 12 דק'.
הגשה
הופכים על צלחת מעטרים באבקת סוכר ומגישים מיד בליווי כדור גלידת וניל או מוס שוקולד לבן.
הערות
המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים
קישורים:לאתר פרתם