ענני מרנג ואגוזי לוז
- מתאים ל: 35 יח' מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לענני מרנג ואגוזי לוז ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 4 חלבונים
- ½ כפית קרם טרטר
- 100 גר' שוקולד צ'יפס
- 1 כוס אגוזי לוז קלויים
אופן ההכנה
מחממים תנור ל- 120 מעלות. מקציפים במיקסר את החלבונים, קרם טרטר וסוכר לקצף קשה ומבריק
(כפי שהודגם בהדרכה). מקפלים לתוך הקצף אגוזים ושוקולד. בעזרת כפית או שקית זילוף יוצרים
גושים ומניחים אותם על תבנית עם נייר אפייה. אופים כ-40 דק' עד שהעננים נפרדים בקלות מהנייר
הערות
המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים
קישורים:לאתר פרתם