מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> ענני מרנג ואגוזי לוז

ענני מרנג ואגוזי לוז

ענני מרנג ואגוזי לוז

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לענני מרנג ואגוזי לוז ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים תנור ל- 120 מעלות. מקציפים במיקסר את החלבונים, קרם טרטר וסוכר לקצף קשה ומבריק
(כפי שהודגם בהדרכה). מקפלים לתוך הקצף אגוזים ושוקולד. בעזרת כפית או שקית זילוף יוצרים
גושים ומניחים אותם על תבנית עם נייר אפייה. אופים כ-40 דק' עד שהעננים נפרדים בקלות מהנייר

הערות

המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים


קישורים:
לאתר פרתם