מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> סופלה שוקולד וגלידת וניל

סופלה שוקולד וגלידת וניל

סופלה שוקולד וגלידת וניל

תיאור המתכון

לא צריך להוסיף במילים, לטעום ולהתאהב. קינוח מושלם לחג אהבה, באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים

מרכיבים

אופן ההכנה

1. ממיסים בבן-מארי את השוקולד והחמאה. 2. מקציפים את החלמונים עם מעט אבקת סוכר. 3. מערבבים את השוקולד המומס עם הקקאו והחלמונים. 4. מקציפים את החלבונים עם יתרת אבקת הסוכר. 5. מקפלים בעדינות את תערובת השוקולד לקצף הביצים. 6. משמנים ומקמחים קלות 8 קעריות סופלה. מעבירים את התערובת לקעריות ומנקים את סף הקערית בזהירות בעזרת האצבע מהשארית, (כפי שהודגם בהדרכה). 8. אופים בחום של 180 מעלות כשש דקות.

הגשה
מפזרים מעט אבקת סוכר ומגישים מיד בליווי כדור גלידת וניל.

הערות

המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים


קישורים:
לאתר פרתם