מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכונים מיוחדים> מעדן לזניה עם תותים וקצפת

מעדן לזניה עם תותים וקצפת

מעדן לזניה עם תותים וקצפת

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למעדן לזניה עם תותים וקצפת ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

חותכים את עלי הלזניה לארבע ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה, מוציאים ומניחים על נייר סופג. מקציפים את השמנת עם הסוכר ומניחים בצד.
אופן ההכנה רוטב: ממיסים בקלחת את החמאה, מוסיפים קונפיטורה תות השדה ומעט שמנת מתוקה (אם יש צורך גם מעט מים).

הגשה
מזלפים קצפת במרכז עלה לזניה, ומסדרים עליה את התותים (כפי שהודגם בהדרכה), מזלפים שכבה נוספת של קצפת על התותים, ומכסים את הקצפת בעלה לזניה נוסף. זורים על הלזניה מעט אבקת סוכר ויוצקים מסביב את הרוטב

הערות

המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים


קישורים:
לאתר פרתם