חביתיות צפות בתפוזים
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לחביתיות צפות בתפוזים ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- מס' קרפים (עלי בלינצ'ס) מוכנים
- ½1 כוס מיץ תפוזים
- ½ כוס סוכר
- 75 גר' מרגרינה חתוכה לקוביות
- 4 כפות שמנת פרווה
- ליקר קירסאו
- זסטים של קליפת תפוז
- עלי נענע לקישוט
אופן ההכנה
מערבבים בסיר את מיץ התפוזים, הסוכר, הליקר והזסטים של התפוז, מרתיחים ומצמצמים 1/3 מהנוזל, מוסיפים לסירופ שנוצר את השמנת ולאחר מכן תוך כדי עירבוב מוסיפים את קוביות המרגרינה ומסירים מהאש (זהירות לא להרתיח).
הגשה
מקפלים את החביתיות לשישיות (כפי שהודגם בהדרכה) ומסדרים בצלחת רחבת שוליים, מציפים את החביתיות ברוטב החם ומקשטים בעלי נענע טריים וזסטים של תפוז.
הערות
המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים
קישורים:לאתר פרתם