מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני פסטה> רביולי ברוטב 4 גבינות

רביולי ברוטב 4 גבינות

רביולי ברוטב 4 גבינות

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לרביולי ברוטב 4 גבינות ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

קוצצים את הבצל ומאדים במחבת עמוקה עם חמאה, עלה דפנה ושן שום כתוש. יוצקים למחבת את החלב והשמנת, ומבשלים על אש נמוכה כ - 2 דק'. מוסיפים את הגבינות והרביולי תוך כדי ערבוב (כפי שהודגם בהדרכה) ומתבלים. מצמצמים את הרוטב עד להסמכה (יש להשגיח שהרוטב לא יישרף) כ -2 עד 3 דקות ומסירים מהאש.


הגשה
מעבירים לצלחת הגשה ומקשטים עם צנוברים קלויים.

הערות

המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים


קישורים:
לאתר פרתם