רביולי ברוטב 4 גבינות
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לרביולי ברוטב 4 גבינות ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- ½ קילו רביולי מבושל במים
- 25 גר' חמאה
- ½ בצל
- 1 עלה דפנה
- 1 שן שום
- ½ גביע שמנת מתוקה
- ½ כוס חלב
- 50 גר' גבינה בולגרית
- 50 גר' גבינת טל העמק
- 50 גר' גבינת עזים קשה
- 50 גר' גבינת רוקפור
- 50 גר' צנוברים
- מלח
- פלפל
- אגוז מוסקט
אופן ההכנה
קוצצים את הבצל ומאדים במחבת עמוקה עם חמאה, עלה דפנה ושן שום כתוש. יוצקים למחבת את החלב והשמנת, ומבשלים על אש נמוכה כ - 2 דק'. מוסיפים את הגבינות והרביולי תוך כדי ערבוב (כפי שהודגם בהדרכה) ומתבלים. מצמצמים את הרוטב עד להסמכה (יש להשגיח שהרוטב לא יישרף) כ -2 עד 3 דקות ומסירים מהאש.
הגשה
מעבירים לצלחת הגשה ומקשטים עם צנוברים קלויים.
הערות
המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים
קישורים:לאתר פרתם