חיפוש מסעדה / מציאת שולחן פנוי
חיפוש מתקדם
:
מסעדות, בתי קפה, פאבים וברים
הצטרף לקבוצה בפייסבוק
בתי קפה ברים ואלכוהול כשר אירועים במסעדות מתכונים משלוחים
מסעדות באייפון
מועדון
פורום מסעדות
המומלצים
תכנון אירוע - 2eatויגן פרנדליפרויקט מטייליםחיפה והקריות
הסקר שבועי
מה ילדים אוכלים במסעדה?


מאמרים ראשיים
שף בשקט
ברים, יין ואלכוהול
קפה ובתי קפה
מסעדות בעולם
סדנאות בישול
אוכלים עם ילדים
מסעדות כשרות
סופרים קלוריות
כלים ומאכלים
מתכונים
מנות ראשונות
מנות עיקריות
תוספות
עוגות, קינוחים, מתוקים
משקאות
מתכוני מסעדות
מתכוני דיאטה
כד השמן בחוות צוק .... פסטילעטקס - חנוכה במסעדת סנדר .... חנוכה באינדירה .... שורה של שינויים במסעדת אבושדיד .... ספיישל מרקים בינאיס .... אקס פקטור מגיעה לקפה יפו .... ג'אם בר- מסעדה צמחונית טבעונית חדשה בחיפה .... מסעדת יקב תשבי מחליפה תפריט .... סופגניות טבעוניות במסעדת Village Green .... חוגגים את חנוכה בחוות דרך התבלינים .... תפריט החורף החדש של שלו ביער .... סופ"ש גבינות ויין ב"הגושרים מלון בטבע" .... ארוחת חג ההודיה באנג'ליקה .... מסעדת יאניביצ'י החדשה בבוסתן הגליל .... חנוכה בחווית הרוכבים .... עסקיות צהריים ב- Village Green .... פורטו מציע ספיישל של צלחת שרקוטרי .... העסקית הכי שווה בעיר בדלידה .... תחרות "סבתא בישלה..." בכתית! .... תפריט סתיו במסעדת "אדמה בקתה קולינארית" .... חדש ברשת wolfnights - המבורגר טבעוני! .... חורף של מרקים במטבחון .... סתיו מתוק באנדיב אשדוד .... חורף חם באגאדיר: תפריט אוכל ואלכוהול חדשים .... מסעדת "מדיטה" משיקה תפריט עסקיות צהריים .... מסעדת משק ברזילי מציגה את תפריט חשוון .... TYO פותחת גם בשבת צהריים .... חורף שבת ב"טשרניחובסקי 6" .... ארוחות הבראנץ' בימי שבת במלון אמריקן קולוני .... מלון וולדורף אסטוריה מציע ארוחת בוקר יוקרתית .... דרבי בר פורט TLV מפנקת את רצי המרתון ....
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכונים להכנת פשטידות > פשטידת בטטה

חיפוש מתכון




שלח לנו מתכון

פשטידת בטטה

  • מתאים ל: 4
  • זמן הכנה: כשעה
  • רמת מיומנות: קל

מרכיבים

  • 2 בטטות בינוניות
  • 250 גר' גבינה לבנה או בולגרית, או תערובת של השתיים
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 1 כפית פפריקה חריפה
  • 2 ביצים
  • 1 כף קצח

פשטידת בטטה
אופן ההכנה

1. מבשלים את הבטטות ומועכים למחית ( פירה )
2. לאחר שהמחית התקררה מעט, מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים היטב.
3. משטחים בתבנית משומנת, מפזרים מעל את הקצח ואופים בחום בינוני גבוה כ – 175 מעלות
30 – 35 דקות.


צמחוני
כשר



תגובות
  1. גרוע ביותר
    פשטידנית מאוכזבת  (05/01/2005 21:18:00)
    הפשטידה ממש על הפנים.
    אני במקרה חובבת פשטידות ואני חייבת לציין שהשילוב בין הבטטה המתוקה לבין שלל המרכיבים ה''חמוצים'' גרוע.
    כמו כן הגובה שלה נמוך למדי.................
  2. פשטידה מלוחה ביותר
    אלישבע  (07/08/2007 22:47:00)
    עם שלוש כפות רוטב סויה הפשטידה מלוחה מדי אפילו שהשתמשתי בגבינה לבנה ולא בולגרית.
    בנוסף, מה הקשקוש על 30-35 דקות בתנור? אצלי הפשטידה היתה בתנור בחום של 300 מעלות צלזיוס כמעט שעתיים לפני שהיתה מוכנה.
  3. כף אחת של קצח או קמח?
    מאיה  (29/07/2008 16:21:00)
    אשמח להבהרה!
    אם זה קצח- מה בעצם מייצב את הפשטידה?
    איזה מרקם יש לה?

חיפוש מסעדה לפי אזורחיפוש מסעדה לפי סוגחיפושים פופולארייםמידע ברשתאודות 2eat
כל הזכויות שמורות ל - 2eat.co.il | תנאי שימוש | מפת אתר מצא אותנו ב-‪Google+‬‏
קבל הצעה לאירוע

קבל הצעה לאירוע במסעדה

[X]
לאירוע במסעדה בהתאמה אישית- השאר פרטים ואנו נחזור אליך עם ההצעות המתאימות ביותר. השירות, כמו תמיד- חינם!
השאירו פרטים