מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני לחמים ו מאפים> שבלול בצק עלים מנגולד וגבינות צאן

שבלול בצק עלים מנגולד וגבינות צאן

שבלול בצק עלים מנגולד וגבינות צאן

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לשבלול בצק עלים מנגולד וגבינות צאן ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

לחתוך את הבצל והמנגולד לפרוסות ולאדות במחבת עם מעט שמן זית. להוסיף את השום ולכבות את האש. להוסיף את הגבינה והפטרוזיליה, מלח ופלפל. לפתוח את הבצק ולחתוך אותו לאורך כך שתווצרנה שתי יריעות ארוכות ולרדד מעט. לפזר את המילוי על הבצק ולגלגל. לשמן תבנית קפיצית עגולה 26 ס"מ במעט חמאה ולסדר את הבצק בעיגול אחד בתוך השני עד למרכז. למרוח את הבצק בביצה ולשפוך אליו ½ מיכל שמנת. לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות (20-25 ד').

הערות

המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים


קישורים:
לאתר פרתם