מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני אורז> עוגת טנזיה של אורז, פירות יבשים ואגוזים

עוגת טנזיה של אורז, פירות יבשים ואגוזים

עוגת טנזיה של אורז, פירות יבשים ואגוזים

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לעוגת טנזיה של אורז, פירות יבשים ואגוזים ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

קוצצים את הבצל דק ומטגנים ב-2 כפות שמן. קוצצים את הפירות היבשים ושוברים מעט את האגוזים ומוסיפים לבצל השחום, מטגנים עוד 2 דקות. מעבירים את התערובת לקערה ומוסיפים את האורז, התבלינים, הביצים, המים והנענע הקצוצה. מחממים שכבה דקה ואחידה של שמן במחבת טפלון, שופכים את בלילת האורז ומהדקים. מטגנים על אש גבוהה למשך 5 דקות, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים עוד כ-5 דקות. הופכים על צלחת ומחזירים למחבת להמשך טיגון הצד השני למספר דקות נוספות ומגישים

הערות

המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים


קישורים:
לאתר פרתם