ארטישוק מוקפץ עם עלי תרד טריים בפסטה ברילה ומעל פילה של בורי
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לארטישוק מוקפץ עם עלי תרד טריים בפסטה ברילה ומעל פילה של בורי ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- לארטישוק:
- 5 תחתיות ארטישוק
- חופן עלי תרד טריים
- 100 גר' פסטה ברילה ב-2 צבעים (לבן וירוק-תרד) מצב אל-דנטה
- 150 גר' פילה דג
- מלח גרוס
- פלפל גרוס
- שמן זית (חלוצה)
- מצרכים לרוטב פסטה:
- 3 עגבניות שלמות מקולפות
- 5 שיני שום שלמות
- 5 כפות שמן זית
- חלב קוקוס
אופן ההכנה
אופן ההכנה לארטישוק
שמים על מחבת 3 כפות שמן זית ואת גבישי המלח ומפלפלת חותכים את תחתיות הארטישוק לרצועות דקות. שמים במחבת עד להזהבה. יוצקים מרוטב הפסטה מצקת אחת למחבת ומרתיחים. מוסיפים 100 גר' פסטה (מצב אל-דנטה), לאחר שהפסטה מוכנה מורידים מהאש, מוסיפים את חופן התרד ומקפיצים. כמובן, יש להוסיף לפי טעם אישי מלח ופלפל גרוס.
אופן ההכנה לדג
לוקחים פילה דג, משמנים בשמן זית משני צדדיו ורק על הבשר יש לשים מלח ופלפל גרוס. מטגנים עד להזהבה ומניחים את הדג על הפסטה.
אופן ההכנה לרוטב
שמים את כל המצרכים בסיר ומבשלים עד לרתיחה, טוחנים ומוסיפים חלב קוקוס לפי הטעם.
הערות
המתכון באדיבות מסעדת ברונו
המתכון באדיבות
|
מסעדת ברונו
קניון עזריאלי, תל אביב
הצג טלפון
03-6093030
|