אספרגוס טרי ברוטב ויניגרט עשבי תיבול
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לאספרגוס טרי ברוטב ויניגרט עשבי תיבול ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 1 חב' אספרגוס (קשור-כפי שהודגם בהדרכה)
- חומץ בן יין לבן
- 2 כפות מיונז
- שמן זית
- שמיר
- עירית
- נענע
- מלח
- פלפל לבן
- חוט שמשון
אופן ההכנה
אופן הכנה: מבשלים את האספרגוס 5-8 דקות במים רותחים ומצננים מיד בקערה עם מים קרים (כפי שהודגם בהדרכה).
אופן הכנה (ויניגרט): קוצצים שמיר, עירית ונענע, יוצקים מעל חומץ ושמן זית, מוסיפים את המיונז, מתבלים במלח ופלפל לבן ומערבבים היטב.
הגשה
מסדרים את האספרגוס בצלחת ויוצקים מעל את רוטב הויניגרט (ניתן להגיש חם או קר)
הערות
המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים
קישורים:לאתר פרתם