רוסטביף בעשבי תיבול
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מס' מנות: 10 (כל מנה 150 ג') קלוריות למנה: 250
מרכיבים
- 1 נתח סינטה במשקל 2 קילו
- 2 כפות רוזמרין יבש
- 2 כפות בזיליקום יבש
- 2 כפות אורגנו יבש
- 1 כף טימין יבש
- 3 כפות פלפל שחור גרוס גס
- 8 כפות מלח גס
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את התבלינים ומגלגלים בתערובת את הבשר. מחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות),בתחתית התנור מניחים תבנית מלאה במים (לא חובה). כאשר התנור הגיע לחום הרצוי מכניסים לתוכו את הבשר(על רשת צלייה) לעשר דקות. לאחר עשר דקות מנמיכים את חום התנור ל 170 מעלות וצולים כ- 10 דקות נוספות.
הגשה
מוציאים מהתנור וממתינים 5 דקות לפני הפריסה.
*ניתן לאכול חם כמנה עיקרית או קר בליווי רוטב חרדל
הערות
המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים
קישורים:פרתם