מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> רוסטביף בעשבי תיבול

רוסטביף בעשבי תיבול

רוסטביף בעשבי תיבול

תיאור המתכון

מס' מנות: 10 (כל מנה 150 ג') קלוריות למנה: 250

מרכיבים

אופן ההכנה

מערבבים בקערה את התבלינים ומגלגלים בתערובת את הבשר. מחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות),בתחתית התנור מניחים תבנית מלאה במים (לא חובה). כאשר התנור הגיע לחום הרצוי מכניסים לתוכו את הבשר(על רשת צלייה) לעשר דקות. לאחר עשר דקות מנמיכים את חום התנור ל 170 מעלות וצולים כ- 10 דקות נוספות.


הגשה
מוציאים מהתנור וממתינים 5 דקות לפני הפריסה.
*ניתן לאכול חם כמנה עיקרית או קר בליווי רוטב חרדל

הערות

המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים


קישורים:
פרתם