מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> רגו כבש וירקות שורש

רגו כבש וירקות שורש

רגו כבש וירקות שורש

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לרגו כבש וירקות שורש ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מטגנים בסיר לחץ עם מעט שמן את קוביות הכבש, מוסיפים פלפל אנגלי ועלי דפנה ו- 3 כוסות מים. מכסים עם מכסה ומבשלים כ - 30 דקות. פותחים את הסיר בזהירות (כפי שהודגם בהדרכה), חותכים את הירקות לקוביות ומוסיפים לסיר. מבשלים כ- 15 דקות נוספות. מתבלים בתערובת התבלינים ומבשלים כ- 5 דקות נוספות ומשפרים טעם. מכינים בלילת קמח וקושרים בעזרתה את הנוזל (כפי שהודגם בהדרכה) וממשיכים לבשל את הרגו על אש נמוכה כ - 10 דקות נוספות תוך כדי ערבוב עדין.


הגשה
מומלץ להגיש עם נזיד עדשים. במרכז צלחת מניחים 3 כפות מנזיד העדשים ומעל כמות נדיבה מרגו כבש עם הרבה רוטב. להגיש עם לחם שחור טרי.

הערות

המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים


קישורים:
לאתר פרתם