פטוצ'יני לבבות ארטישוק
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: כשעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפטוצ'יני לבבות ארטישוק ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 500 גר' פסטה פטוצ'יני
- 4 ארטישוקים
- 500 גר' עגבניות
- 2 בצלים
- 3שמן זית
- מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
1. מסירים מהארטישוקים את העלים ומשרים את הלבבות במים ולימון למס' דקות. מייבשים ופורסים לרצועות.
2. מטגנים את הבצל בסיר עם 2-3 כפת שמן, מוסיפים את רצועות הארטישוק ומבשלים על אש קטנה
3. קולפים את העגבניות ומרסקים, מוסיפים לסיר יחד עם מלח ופלפל ומבשלים על אש קטנה חצי שעה.
4. מבשלים את הפטוצ'ני על פי ההוראות, מוסיפים לרוטב ומערבבים.