מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני פסטה> פטוצ'יני לבבות ארטישוק

פטוצ'יני לבבות ארטישוק

פטוצ'יני לבבות ארטישוק

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפטוצ'יני לבבות ארטישוק ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מסירים מהארטישוקים את העלים ומשרים את הלבבות במים ולימון למס' דקות. מייבשים ופורסים לרצועות.
2. מטגנים את הבצל בסיר עם 2-3 כפת שמן, מוסיפים את רצועות הארטישוק ומבשלים על אש קטנה
3. קולפים את העגבניות ומרסקים, מוסיפים לסיר יחד עם מלח ופלפל ומבשלים על אש קטנה חצי שעה.
4. מבשלים את הפטוצ'ני על פי ההוראות, מוסיפים לרוטב ומערבבים.