מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> מתכון לפסח: מנינייט או: לזניה לפסח של יהודי מצריים

מתכון לפסח: מנינייט או: לזניה לפסח של יהודי מצריים

מתכון לפסח: מנינייט או: לזניה לפסח של יהודי מצריים

תיאור המתכון

מאפה בשר לפסח {יהודי מצרים },מאכל משביע ועשיר

מרכיבים

אופן ההכנה

1. משמנים תבנית 26 או 28 גבוהה ב-2 כפות שמן. מרצפים את תחתית ודפנות התבנית ב- 5 מצות .
2. במקביל מטגנים בשאר השמן את הבצל + הבשר, מתבלים ( כולל הבזיליקום והפטרוזיליה ).
מניחים 1/3 מכמות המילוי בשר ומעל מצות וחוזר חלילה. השכבה העליונה הינה מצות שאותה יש למשוך בביצה .
3. אופים 30-40 דקות , ב- 170-180 מעלות. פורסים ולהגיש מלווה בסלט ירקות עסיסי

* הצעת השף – השתמשו בנייר אפיה על התבנית לפני המצות


קישורים:
מבשלים חוויה