מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני פסטה> פטוצ'יני ברוטב בולונז

פטוצ'יני ברוטב בולונז

פטוצ'יני ברוטב בולונז

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפטוצ'יני ברוטב בולונז ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. קוצצים דק את הבצל ואת הגזר, ומרסקים את העגבניות בבלנדר.
2. מחממים את השמן בסיר ומטגנים את השום עד להזהבה.
3. מוסיפים את הבצל והגזר ומבשלים עד שהגזר מתרכך. מוסיפים את הבשר לסיר ומטגנים עד להשחמתו.
4. מוסיפים לסיר את היין, העגבניות המרוסקות, האורגנו, המלח והפלפל ומבשלים כמחצית השעה.
5. מבשלים את הפטוציני ע"פ ההוראות, מוסיפים לרוטב הבולונז, מערבבים ומגישים.