פטוצ'יני ברוטב בולונז
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: 45 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפטוצ'יני ברוטב בולונז ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 500 גר' פסטה פטוצ'יני
- 750 גר' עגבנית
- 250 גר' בשר בקר טחון
- 3 שיני שום כתושות או 2 כפיות שום כתוש
- 1 בצל סגול
- 1 גזר
- 1 כפית אורגנו
- 1 כוס יין אדום
- 4 כפות שמן זית
- מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
1. קוצצים דק את הבצל ואת הגזר, ומרסקים את העגבניות בבלנדר.
2. מחממים את השמן בסיר ומטגנים את השום עד להזהבה.
3. מוסיפים את הבצל והגזר ומבשלים עד שהגזר מתרכך. מוסיפים את הבשר לסיר ומטגנים עד להשחמתו.
4. מוסיפים לסיר את היין, העגבניות המרוסקות, האורגנו, המלח והפלפל ומבשלים כמחצית השעה.
5. מבשלים את הפטוציני ע"פ ההוראות, מוסיפים לרוטב הבולונז, מערבבים ומגישים.