מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני סלטים > סלט קר ורענן של טונה אדומה

סלט קר ורענן של טונה אדומה

סלט קר ורענן של טונה אדומה

תיאור המתכון

לא רק בסושי - מתכון מקורי ומעולה לפרוסות סטייק של טונה אדומה על מצע ירקות טריים, ללקק את האצבעות!

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנת הרוטב:

מערבבים את כל הנוזלים ביחד עם הג'ינג'ר והשום מלח ופלפל, חותכים את הפלפל, השזיף והמלפפון דק משרים כ- 5 דקות ברוטב לפני מועד ההגשה

אופן הכנת הטונה:

מניחים את הטונה על מחבת חמה עם מעט שמן זית וצורבים אותה כ- 4 שניות מכל הצדדים שתראה כאילו מבושלת מבחוץ מכל הכיוונים, ומוציאים אותה למי קרח להפסקת הבישול. לאחר שהטונה התקררה פורסים אותה עם סכין חדה מאוד פרוסים דקות מניחים על הצלחת.

אופן הכנת הטונה:
לאחר שפרסנו את הטונה, מניחים את הסלט מעל בצורה מסודרת ומפזרים מעט שומשום ושקדים פרוסים ולבסוף את הפטרוזיליה

הערות

המתכון באדיבות שף אסף בוזגלו

המתכון באדיבות
מסעדת בוסטון פיש אנד גריל טיילת מלון הרויאל ביץ', החוף הצפוני, אילת הצג טלפון