טאלי הודי – תרד ותפו''א
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לטאלי הודי – תרד ותפו''א ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 1 בצל קצוץ דק
- 7 שיני שום
- קופסא 1.5 ק''ג תרד טחון
- קופסא 1.5 ק''ג תפו''א
- 1/2 חבילה בזיליקום קצוצה
- 1/2 חבילה כוסברה קצוצה
- כף קארי מדרס חריף
- כף קירא מדרס בינוני
- פלפל
- מלח
אופן ההכנה
לטגן את הבצל עד זהוב, להוסיף את השום, מלח, כף קארי מדרס בינוני, כף קארי מדרס חריף, פלפל.
להוסיף את התרד והמים, להביא לרתיחה, לבשל 15 דקות. אם התרד לא טחון – לטחון אותו. להוסיף את תפוחי האדמה ולבשל עד שהם מתרככים אך לא מתפרקים. להוסיף בזיליקום וכוסברה. אם לא חריף מספיק, להוסיף פלפל ירוק חריף חתוך לאורך.
הערות
המתכון באדיבות מסעדת ''פצ'ולי''
קישורים:פצ'ולי
המתכון באדיבות
|
מסעדת פצ'ולי
תדהר, אזור התעשייה הישן, פרדס חנה - כרכור
הצג טלפון
04-6373992
|
תגובות
-
כמה מים? שכחתם לכתוב
מיכלי
(02/04/2009 00:50:00)