מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > ירקות וקטניות> טאלי הודי – תרד ותפו''א

טאלי הודי – תרד ותפו''א

טאלי הודי – תרד ותפו''א

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לטאלי הודי – תרד ותפו''א ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

לטגן את הבצל עד זהוב, להוסיף את השום, מלח, כף קארי מדרס בינוני, כף קארי מדרס חריף, פלפל.
להוסיף את התרד והמים, להביא לרתיחה, לבשל 15 דקות. אם התרד לא טחון – לטחון אותו. להוסיף את תפוחי האדמה ולבשל עד שהם מתרככים אך לא מתפרקים. להוסיף בזיליקום וכוסברה. אם לא חריף מספיק, להוסיף פלפל ירוק חריף חתוך לאורך.

הערות

המתכון באדיבות מסעדת ''פצ'ולי''


קישורים:
פצ'ולי
המתכון באדיבות
מסעדת פצ'ולי תדהר, אזור התעשייה הישן, פרדס חנה - כרכור הצג טלפון

תגובות

  1. כמה מים? שכחתם לכתוב מיכלי (02/04/2009 00:50:00)