פשטידת פסטה בסגנון איטלקי
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפשטידת פסטה בסגנון איטלקי ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 400 גר' פסטה מבושלת
- 4 יח' בצל ירוק
- 1 גביע שמנת מתוקה
- 4 ביצים
- 50 גר' זיתים שחורים מגולענים
- 50 גר' עגבניות מיובשות חתוכות לרצועות
- בזיליקום
- מלח
- פלפל
אופן ההכנה
מאדים במעט חמאה את החלק הלבן של הבצל הירוק, את החלק הירוק חולטים כדקה במים רותחים. מערבבים את הפסטה עם כל החומרים יוצקים למחבת טפלון ומביאים לרתיחה. מכסים את המחבת עם מכסה ומבשלים כשלושים דקות על להבה נמוכה.
הגשה
ניתן להגיש ישירות מהמחבת או להפוך לצלחת רחבת שוליים.
הערות
המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים
קישורים:לאתר פרתם