קרמבל תפוחים וציפורן
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לקרמבל תפוחים וציפורן ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 100 גר' חמאה
- 3 תפוחי עץ מסוג גרנד חתוכים לקוביות
- 100 גר' פירורי לחם טריים
- 1 כף קמח
- 1/2 כוס סוכר
- ציפורן טחון
- מעט ברנדי
אופן ההכנה
מחממים במחבת חצי מכמות החמאה ומטגנים את התפוחים למשך 5 דקות. מוסיפים את הסוכר, מעט ציפורן ומעט ברנדי ומצננים. מפוררים בקערה את פירורי הלחם, מוסיפים את הסוכר הנותר, כף קמח, קוביות חמאה ומפוררים לקרמבל. בקעריות סופלה מסדרים את התפוחים עד ל- 3/4 גובה מהקערית וברבע הנותר את הקרמבל. מחממים את הקרמבל בתנור בחום גבוה מאוד (250 מעלות) במשך כ-6 דקות ומגישים.
הערות
המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים
קישורים:לאתר פרתם