מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכונים מיוחדים> קרמבל תפוחים וציפורן

קרמבל תפוחים וציפורן

קרמבל תפוחים וציפורן

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לקרמבל תפוחים וציפורן ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים במחבת חצי מכמות החמאה ומטגנים את התפוחים למשך 5 דקות. מוסיפים את הסוכר, מעט ציפורן ומעט ברנדי ומצננים. מפוררים בקערה את פירורי הלחם, מוסיפים את הסוכר הנותר, כף קמח, קוביות חמאה ומפוררים לקרמבל. בקעריות סופלה מסדרים את התפוחים עד ל- 3/4 גובה מהקערית וברבע הנותר את הקרמבל. מחממים את הקרמבל בתנור בחום גבוה מאוד (250 מעלות) במשך כ-6 דקות ומגישים.

הערות

המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים


קישורים:
לאתר פרתם