פלחי תפוח – עץ מוקפצים בדבש מייפל ושמן שומשום
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפלחי תפוח – עץ מוקפצים בדבש מייפל ושמן שומשום ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 4 תפוחי עץ מסוגים שונים חתוכים לשמיניות
- ¼ כוס דבש
- 3 כפות סירופ מייפל
- 50 גר' שמן/ חמאה
- ליקר קלבדוס
- שמן שומשום
- מספר עלי נענע קצוצים
אופן ההכנה
מקפיצים במחבת עם השמן/ חמאה את פלחי התפוחים כשתיים שלוש דקות. מוסיפים מעט ליקר קלבדוס, יוצקים את הדבש וסירופ המייפל, מרתיחים ומנמיכים את האש. מבשלים כדקה נוספת, מתבלים במס' טיפות של שמן שומשום, מוסיפים את עלי הנענע הקצוצים ומורידים מהאש.
הגשה
מעבירים לצלחת אישית ומקשטים בגבעול נענע רענן.
הערות
המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים
קישורים:לאתר פרתם