Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > מתכונים טו באב: עוגת פבלובה ברוטב תותים

מתכונים טו באב: עוגת פבלובה ברוטב תותים

מתכונים טו באב: עוגת פבלובה ברוטב תותים

תיאור המתכון

מתכון לא פשוט אך מתגמל מאוד, מרקם פריך עם טעם מתוק של רוטב תותים. באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנה- מרנג: מקציפים לקצף חזק ומבריק את חלבוני הביצים עם הסוכר, וניל, מלח ואבקת הטרטר. מסמנים עיגול על נייר אפייה ומזלפים לתוכו את הקצף בגובה אחיד על כל שטח העיגול. אופים בתנור בחום של 110 מעלות כשעתיים עד שהמרנג ניפרד בקלות מנייר האפייה.
אופן הכנה - רוטב: מרתיחים בסיר את המים, מיץ הלימון והסוכר, מצמצמים ב- 1/3 ומניחים בצד. טוחנים את התותים עם הקונפיטורה במעבד מזון ומערבבים עם סירופ הסוכר.


הגשה
מזלפים את הקצפת לתוך המרנג, מעטרים בפירות החתוכים, יוצקים מעל את הרוטב ומעטרים בגבעול נענע טרייה.


קישורים:
לאתר פרתם