מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכונים מיוחדים> מאפה של פירות יבשים

מאפה של פירות יבשים

מאפה של פירות יבשים

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למאפה של פירות יבשים ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

משמנים את דפי הפילו ומניחים אחד על השני בתבנית אפייה. חוצים את הפירות היבשים. לוקחים חצי מכמות הפירות היבשים ומפזרים על עלי הפילו. מעל הפירות מניחים פרוסות דקות מחצי מכמות הגבינה הצפתית ושוב מכסים שכבה של פירות יבשים וגבינה צפתית. מערבבים בכוס את הביצים והשמנת המתוקה ויוצקים בעדינות מעל הגבינה. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 25 דקות.

הגשה
מכינים סירופ סוכר ממים, סוכר ולימון ויוצקים על המאפה ומגישים.

הערות

המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים


קישורים:
לאתר פרתם