כבדי עוף מוקפצים בליווי פירות ותמרים לחים
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לכבדי עוף מוקפצים בליווי פירות ותמרים לחים ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 500 גר' כבדי עוף חתוכים ומנוקים
- 1 קופסא קוקטייל פירות
- 1 בצל חתוך לקוביות
- 200 גר' תמרים לחים חתוכים לקוביות
- 2 י"ח תיבולית צ'ילי פיקנטי (קנור)
- מעט שמן לטיגון
- 1 גבעול בצל ירוק לקישוט
אופן ההכנה
מקפיצים במחבת חמה ומשומנת את כבדי העוף ומניחים בצד. באותה מחבת מאדים את קוביות הבצל עד לגוון זהוב, מוסיפים את קוקטייל הפירות והתמרים הלחים וממשיכים להקפיץ כ - 3 דק'נוספות.
מחזירים למחבת את הכבדים. ממיסים ב- ½ כוס מים חמים את התיבולית צ'ילי, מוסיפים את הנוזל למחבת ומבשלים כחמש דקות נוספות.
הגשה
מפזרים מעט בצל ירוק ומגישים חם.
הערות
המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים
קישורים:לאתר פרתם