סלט פול ירוק וגבינת עזים קשה
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לסלט פול ירוק וגבינת עזים קשה ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 1 חב' פול ירוק קפוא
- 300 גר' גבינת פטה קשה מחלב עזים
- צרור פטרוזיליה
- 2 לימונים+ מיץ מ- 1 לימון
- שמן זית
- מלח
- כמון
- פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מבשלים את הפול במים עד לריכוך ומצננים. קולפים שני לימונים וחותכים לקוביות קטנות.
קוצצים את הפטרוזיליה גס. מערבבים בקערה את הפול, קוביות הלימונים והפטרוזיליה. בצנצנת
נפרדת מערבבים שליש כוס שמן זית, מיץ מלימון שלם סחוט ואת יתרת התבלינים.
הגשה
מעבירים את הסלט לקערת הגשה. בעזרת קולפן ירקות פורסים את גבינת הפטה לפרוסות דקות
(כפי שהודגם בהדרכה) ומפזרים על הירקות .יוצקים על הסלט את הרוטב מקשטים ברבעי לימון טרי.
הערות
המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים
קישורים:לאתר פרתם