סלט עגבניות בפסטו ואגוזים
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לסלט עגבניות בפסטו ואגוזים ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- קערה בינונית מלאה בעלי בזיליקום טרי
- 100 גר' אגוזים קלויים
- 2 שיני שום
- מלח
- פלפל
- שמן זית
- גבינת פרמזן מגוררת (לא חובה)
- עגבניות חתוכות לשמיניות או שישיות (תלוי בגודל העגבנייה)
- שמן אגוזים/ שומשום
אופן ההכנה
אופן הכנת הפסטו: קוצצים בעזרת מעבד מזון את כל חומרי הגלם ללא שמן הזית, העגבניות ושמן השומשום/ אגוזים. כאשר התערובת קצוצה, מזלפים בעדינות את שמן הזית עד למרקם הומוגני ומתבלים במעט מלח, מעבירים לקערה.
מוסיפים לקערה את העגבניות החתוכות ומערבבים בעדינות עם רוטב הפסטו. מוסיפים מספר טיפות של שמן שומשום/ אגוזים, טועמים ומשפרים טעם.
הערות
המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים
קישורים:לאתר פרתם