לביבות של דוד משה
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
באדיבות דוד משה
מרכיבים
- 600 גרם פירה מתפוחי אדמה למילוי ואפיה
- 125 גרם גבינה צהובה
- 2 כפות קמח
- 1 ביצה
- מלח
- פלפל שחור
- פלפל אנגלי
- שמן זית לטיגון
אופן ההכנה
בקערה לערבב פירה וגבינה. להוסיף את הביצה והתבלינים ולאחד.
במחבת טפלון לחמם שמן זית. לשים במחבת כף מהעיסה ולשטח בעזרת מזלג ע"מ ליצור לביבה. לטגן על להבה בינונית משני הצדדים עד קבלת צבע זהוב עמוק.
להגיש חם
קישורים:דוד משה