מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני פסטה> פסטה ברוטב ירקות

פסטה ברוטב ירקות

פסטה ברוטב ירקות

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפסטה ברוטב ירקות ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מקלפים ופורסים את הגזרים, קוצצים את הבצל וכותשים את השום.
2. ממיסים 50 גר' חמאה בסיר גדול , מוסיפים את הגזר הבצל והשום ומטגנים תוך כדי בחישה על אש בינונית כ – 20 דקות, מנמיכים את האש, מכסים וממשיכים לבשל 10 דקות נוספות.
3. פורסים את הקישואים, חותכים את הפלפל הירוק לקוביות ומקלפים וחולטים את העגבניות.
4. מוסיפים לסיר, יחד עם היין המלח והפלפל, ומבשלים כשעה.
5. בסיר נפרד ממיסים את החמאה, עם הקמח על אש נמוכה 2 דקות, מוסיפים את השמנת וטורפים.
6. מוסיפים את רסק העגבניות מערבבים לתערובת אחידה ומוסיפים לירקות.
7. מוסיפים חצי כוס של גבינת הפרמזן ובוחשים על האש עד שהרוטב הופך סמיך.
8. מבשלים את הפסטה על פי ההוראות, מתבלים ברוטב ומגישים עם ¼ כוס גבינה מגוררת.