פוטז' סאן ז'רמן (מרק אפונה)
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפוטז' סאן ז'רמן (מרק אפונה) ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 400 גר' אפונה קפואה או אפונה יבשה שהושרתה 12 שעות במים
- 6 בצלים ירוקים
- ½ ראש שום קלוף
- מס' עלי סלרי
- מלח
- פלפל
- 2 כפות אבקת מרק עוף
- נענע טרייה
- קרוטונים
אופן ההכנה
מניחים בסיר את הירקות, מוסיפים שני ליטר מים ומבשלים כשעה. טוחנים את המרק בעזרת מעבד מזון ומתבלים (פי שודגם בדרכה).
הגשה
מוסיפים קרוטונים ומעטרים בעלי נענע שלמים.
הערות
המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים
קישורים:לאתר פרתם