מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק מיסו של פרתם

מרק מיסו של פרתם

מרק מיסו של פרתם

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למרק מיסו של פרתם ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

משרים את פטריות השיטקה בקערה עם מים רותחים כ - 20 דק'. מוציאים את הפטריות מהמים וחותכים לרצועות דקות. מטגנים בסיר עם מעט שמן את החלק הלבן של הבצל הירוק, מוסיפים את הפטריות החתוכות לסיר וכן את המים שהושרו בהם הפיטריות, מוסיפים את המיסו, אבקת דאשי ומביאים לרתיחה. לאחר הרתיחה מבשלים כ - 10 דק' נוספות על אש נמוכה. מתבלים בכמה טיפות של שמן שומשום ומסירים מהאש.

הגשה
מניחים בצלחת ההגשה את קוביות הטופו, אצות הווקמה ווהחלק הירוק של הבצל, יוצקים לצלחת את המרק ומגישים חם מאוד

הערות

המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים


קישורים:
לאתר פרתם