מרק גזר ועירית קצוצה
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למרק גזר ועירית קצוצה ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- שמן זית
- ½ בצל
- 6 גזרים
- ½ גבעול סלרי
- 1 תפוח אדמה גדול
- מלח
- פלפל
- ½ 1 ליטר ציר עוף או מים מעורבבים עם 3 כפות אבקת בויון (קנור)
- טימין טרי
- סוכר
- עירית
אופן ההכנה
מאדים בסיר עם מעט שמן זית את הירקות. מוסיפים את הציר ומרתיחים. מבשלים על אש נמוכה כ - 30 דק' עד לריכוך הירקות. מתבלים במלח ופלפל, טוחנים במעבד מזון ומשפרים סמיכות בבלילת קמח (אם יש צורך - כפי שהודגם בהדרכה) מוסיפים מעט טימין קצוץ ומסירים מהאש.
הגשה
יוצקים את המרק לקעריות הגשה ומקשטים במס' גבעולי עירית קצוצים.
הערות
המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים
קישורים:לאתר פרתם