מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

מרק בצל צרפתי

מרק בצל צרפתי

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למרק בצל צרפתי ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מאדים את הבצל ב - 100 גר' חמאה על אש גבוהה עם הפלפל האנגלי ועלי הדפנה. מוסיפים את היין ומצמצמים מעט. מוסיפים 2 ליטר ציר עוף או מים + 2 כפות אבקת מרק עוף. מבשלים על אש נמוכה כ - 35 דק' (ללא מכסה) ומתבלים. מכינים בלילת קמח וקושרים בעזרתה את המרק (כפי שהודגם בהדרכה). מבשלים כ - 10 דקות נוספות על אש נמוכה תוך כדי ערבוב עדין.

הגשה
מתבלים בטימין הטרי, מקשטים בעיגולי הבגט או בקרוטונים ומגישים בליווי גבינה צהובה מגוררת.

הערות

המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים


קישורים:
לאתר פרתם