מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני סלטים > סלט תאנים וברולה סנט מור

סלט תאנים וברולה סנט מור

סלט תאנים וברולה סנט מור

תיאור המתכון

מתוך הספר "יערות הכרמל - סיפור אהבה". מי לא אוהב קרם ברולה? אצלנו מגישים אותו גם באמצע הארוחה, לצד סלט טעים של קיץ. צורבים פרוסה של גבינת עיזים כך שהיא נראית ממש כמו הקינוח האגדי.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מכינים את הרוטב. מערבבים את החומרים בצנצנת סגורה תוך כדי ניעור. טועמים ומאזנים את התיבול.
2. מכינים את הברולה. מפזרים מעט סוכר חום על פני כל פרוסה ומקרמלים קלות בגריל, או בעזרת
ברנר (מבער).
3. מכינים את הסלט. מערבבים בעדינות בקערת ערבוב את חומרי הסלט עם הרוטב.
4. מעבירים לכלי הגשה. מניחים על הסלט את הברולה ומגישים.