מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני סלטים > מרק ''וישיסואז'' בליווי כדור עשבי תיבול

מרק ''וישיסואז'' בליווי כדור עשבי תיבול

מרק ''וישיסואז'' בליווי כדור עשבי תיבול

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למרק ''וישיסואז'' בליווי כדור עשבי תיבול ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מרק - מאדים בסיר עם שמן זית את הכרישה, גבעול הסלרי והשום ומתבלים בעלי דפנה ופלפל אנגלי. מוסיפים את קוביות תפו"א ומאדים כ- 2 דק' נוספות. מוסיפים מים קרים כ- 2 ס"מ מעל הירקות, ומביאים לרתיחה. מורידים את הלהבה ומבשלים על אש נמוכה כ - 40 דק'. מתבלים במלח ובאבקת המרק. מוציאים מהמרק בעזרת מזלג את הפלפל אנגלי ועלי הדפנה, טוחנים במעבד מזון, מסננים, טועמים ומשפרים טעם.
אופן הכנה (כדור פסטו עשבי תיבול)- מניחים במעבד מזון את כל החומרים פרט לשמן זית, טוחנים כ- 30 שניות ומוסיפים את השמן בזילוף איטי עד ליצירת מרקם דביק.


הגשה
יוצקים את המרק לצלחת ההגשה, ומניחים במרכזה כדור מתערובת עשבי התיבול (כפי שהודגם בהדרכה).

הערות

המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים


קישורים:
לאתר פרתם