רול סלמון מעושן ועירית קצוצה
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לרול סלמון מעושן ועירית קצוצה ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 6 קרפים (עלי בלינצ'ס)
- 100 גר' סלמון מעושן
- גבינת שמנת
- עירית
אופן ההכנה
מניחים על משטח עבודה את עלי הבלינצ'ס ומקפלים את השליש העליון לכיוון המרכז. מורחים את העלה בגבינת שמנת ומכסים בשכבה דקה של סלמון מעושן. מגלגלים את העלים (כפי שהודגם בהדרכה). מניחים את הרולים בתוך רצועה של נילון ניצמד, עוטפים ומגלגלים את הרולים בניילון הדוק ככל שניתן כמו סוכריה. מניחים בקירור למס' שעות.
הגשה
פורסים את הרולים במרחקים של 2 ס"מ, מניחים בצלחת ומקשטים בעירית קצוצה
הערות
המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים
קישורים:לאתר פרתם