רגו הליבוט
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לרגו הליבוט ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 300 גר' פילה הליבוט חתוך לקוביות גדולות
- 25 גר' חמאה
- 200 גר' ברוקולי
- 1 בצל פרוס לטבעות
- 1 גזר חתוך לעיגולים
- ½ כוס יין לבן יבש
- 1 כוס חלב
- מלח
- אגוז מוסקט
- בזיליקום
- פלפל לבן
- קמח
אופן ההכנה
מאדים בסיר עם החמאה את הבצל והגזר כ - 2 דקות. יוצקים לסיר את היין הלבן והחלב ומרתיחים. מבשלים על אש נמוכה כ - 10 דק' ומוסיפים את הברוקולי. מתבלים במלח, אגוז מוסקט ופלפל לבן. קושרים את הרוטב במעט בלילת קמח ומוסיפים את הדג (כפי שהודגם בהדרכה). מבשלים כ - 10 דק' נוספות על אש נמוכה, מתבלים בבזיליקום ומשפרים טעם.
הגשה
מקשטים בעלי הריחן הנותרים ומגישים
הערות
המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים
קישורים:לאתר פרתם