מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

רגו הליבוט

רגו הליבוט

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לרגו הליבוט ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מאדים בסיר עם החמאה את הבצל והגזר כ - 2 דקות. יוצקים לסיר את היין הלבן והחלב ומרתיחים. מבשלים על אש נמוכה כ - 10 דק' ומוסיפים את הברוקולי. מתבלים במלח, אגוז מוסקט ופלפל לבן. קושרים את הרוטב במעט בלילת קמח ומוסיפים את הדג (כפי שהודגם בהדרכה). מבשלים כ - 10 דק' נוספות על אש נמוכה, מתבלים בבזיליקום ומשפרים טעם.

הגשה
מקשטים בעלי הריחן הנותרים ומגישים

הערות

המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים


קישורים:
לאתר פרתם