מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > פילה סלמון צלוי ביין לבן ועשבי תיבול טריים

פילה סלמון צלוי ביין לבן ועשבי תיבול טריים

פילה סלמון צלוי ביין לבן ועשבי תיבול טריים

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפילה סלמון צלוי ביין לבן ועשבי תיבול טריים ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

ממליחים ומפלפלים את נתחי הסלמון. מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את פילה הדג משני הצדדים עד לחריכה עדינה, מוציאים לנייר סופג ומניחים בצד. באותה מחבת מטגנים את עשבי התבלין והשום עם מעט שמן זית, מוסיפים את היין הלבן, המים והתבלינים. מנקים את תחתית המחבת בעזרת כף, מרתיחים, טועמים ומשפרים טעם. קושרים בעזרת בלילת קורנפלור.

הגשה
מחממים תנור לחום גבוה של 200 מעלות וצולים בתוכו את נתחי הסלמון כ- 3-4 דקות. טובלים את הנתחים ברוטב החם, מניחים בצלחת מעוטרת בגבעול אורגנו טרי

הערות

המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים


קישורים:
לאתר פרתם