פילה ברבוניות ברוטב רימונים ונענע טרייה
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפילה ברבוניות ברוטב רימונים ונענע טרייה ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 20 יח' פילה ברבוניה ללא אידרה
- קמח
- שמן
- 1 גזר
- 1 גבעול סלרי
- ½ כרישה חתוכה לרצועות
- 1 כוס נוזל דגים או מים
- גרנדין
- מלח
- צ'ילי טחון
- קורנפלור
- נענע
- 1 רימון (מהזן האדום והחמוץ)
אופן ההכנה
מקמחים קלות את הדגים ומטגנים במחבת עם מעט שמן כדקה מכל צד ומניחים בצד. חותכים את הגזר והסלרי לקוביות קטנות ומאדים יחד עם הכרישה באותה מחבת שטוגנו הדגים, מוסיפים את נוזל הדגים ומבשלים על אש נמוכה כ - 15 דקות עד לריכוך הירקות. מתבלים בסירופ הגרנדין ומשפרים טעם במלח וצ'ילי. קושרים את הנוזל בבלילת קורנפלור (כפי שהודגם בהדרכה) ומוסיפים מעט נענע קצוצה.
הגשה
יוצקים את הרוטב על הדגים ומקשטים בגרעיני רימון טרי ומעט עלי נענע
הערות
המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים
קישורים:לאתר פרתם