פילה בס בפסטיס ומנטה
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפילה בס בפסטיס ומנטה ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 4 פילטים של דג בס
- 2 כפות חמאה
- רבע כוס פסטיס
- רבע כוס יין לבן
- 1 שן שום כתושה
- נענע קצוצה
אופן ההכנה
חורצים את פילה הדג באלכסון. מחממים במחבת טפלון את החמאה, כאשר החמאה מתחילה לשנות את צבעה, מניחים במחבת את הפילטים עם העור כלפי מטה ומטגנים במשך כ-3 דקות על אש בינונית-גבוהה. הופכים את הדגים ומטגנים דקה נוספת. יוצקים למחבת את הפסטיס, מוסיפים את שאר החומרים ומטלטלים. מוציאים את הדג מהמחבת ומצמצמים מעט את הרוטב.
הגשה
מניחים את פילה הבס בצלחת ויוצקים מסביב מעט מהרוטב. מקשטים בעלה נענע ומגישים.
הערות
המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים
קישורים:לאתר פרתם