מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

פילה בס בפסטיס ומנטה

פילה בס בפסטיס ומנטה

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפילה בס בפסטיס ומנטה ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

חורצים את פילה הדג באלכסון. מחממים במחבת טפלון את החמאה, כאשר החמאה מתחילה לשנות את צבעה, מניחים במחבת את הפילטים עם העור כלפי מטה ומטגנים במשך כ-3 דקות על אש בינונית-גבוהה. הופכים את הדגים ומטגנים דקה נוספת. יוצקים למחבת את הפסטיס, מוסיפים את שאר החומרים ומטלטלים. מוציאים את הדג מהמחבת ומצמצמים מעט את הרוטב.

הגשה
מניחים את פילה הבס בצלחת ויוצקים מסביב מעט מהרוטב. מקשטים בעלה נענע ומגישים.

הערות

המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים


קישורים:
לאתר פרתם