מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > סלמון צלוי בסיידר תפוחים

סלמון צלוי בסיידר תפוחים

סלמון צלוי בסיידר תפוחים

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לסלמון צלוי בסיידר תפוחים ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

ממליחים ומפלפלים את נתחי הסלמון. מחממים את השמן במחבת, ומטגנים קלות את הסלמון משני צדיו, מוציאים מהמחבת ומניחים בצד. באותה מחבת, מאדים את קוביות הבצל ותפוח העץ כ- 2-3 דקות. מוסיפים מעט ליקר קלבדוס ואת סיידר התפוחים, מרתיחים ומתבלים ב- sweet & spicy, מלח וסוכר. מחזירים את נתחי הסלמון למחבת ומבשלים כשתי דקות נוספות. קושרים את הנוזל בעזרת בלילת הקורנפלור ומורידים מהאש.


הגשה
מניחים נתח סלמון במרכז הצלחת יוצקים מסביב מעט מהרוטב ומקשטים בגרעיני רימונים.

הערות

המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים


קישורים:
לאתר פרתם