סלמון צלוי בסיידר תפוחים
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לסלמון צלוי בסיידר תפוחים ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 4 נתחים של פילה סלמון (150 גר' כ''א)
- 1 בצל חתוך לקוביות
- שמן
- 1 תפוח עץ גרנד חתוך לקוביות
- ליקר קלבדוס
- פחית סיידר תפוחים
- 2 כפות sweet & spicy בצל (קנור)
- 2 כפות קורנפלור + ¼ כוס מים
- סוכר
- מלח
- פלפל
- ½ כוס גרעיני רימונים
אופן ההכנה
ממליחים ומפלפלים את נתחי הסלמון. מחממים את השמן במחבת, ומטגנים קלות את הסלמון משני צדיו, מוציאים מהמחבת ומניחים בצד. באותה מחבת, מאדים את קוביות הבצל ותפוח העץ כ- 2-3 דקות. מוסיפים מעט ליקר קלבדוס ואת סיידר התפוחים, מרתיחים ומתבלים ב- sweet & spicy, מלח וסוכר. מחזירים את נתחי הסלמון למחבת ומבשלים כשתי דקות נוספות. קושרים את הנוזל בעזרת בלילת הקורנפלור ומורידים מהאש.
הגשה
מניחים נתח סלמון במרכז הצלחת יוצקים מסביב מעט מהרוטב ומקשטים בגרעיני רימונים.
הערות
המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים
קישורים:לאתר פרתם