בס בעשבי תיבול ורוטב טרגון
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לבס בעשבי תיבול ורוטב טרגון ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 1 דג בס (350 ג')
- ¼ חבילה רשאד
- ½ חבילה פטרוזיליה
- ¼ חבילה כוסברה
- עלי טרגון
- לימונים כבושים
- 4 שיני שום
- שמן זית
- שמן
- מלח
- פלפל
אופן ההכנה
1. ממליחים ומפלפלים את הדג .
2. ממלאים את בטן הדג בלימונים כבושים, מספר עלי טרגון ומעט שום כתוש.
3. מחממים מחבת פסים משומנת לחום גבוה וצורבים את הדג עם מעט שמן כ- 6 דקות מכל צד (כפי שהודגם בהדרכה).
4. קוצצים גס את הפטרוזיליה, הרשאד, והכוסברה. מערבבים עם קוביות של לימונים כבושים ומתבלים בשמן זית, שום ומלח ומניחים בצד.
אופן ההכנה (רוטב): טוחנים בעזרת מעבד מזון: פטרוזיליה, טרגון, לימונים כבושים (ללא חרצנים) עם שמן זית, מלח, פלפל לבן, ומעט מים.
הגשה
מסדרים את הירק על צלחת ההגשה מעל מניחים את הדג ויוצקים את הרוטב (כפי שהודגם בהדרכה).
הערות
המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים
קישורים:לאתר פרתם