מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני פסטה> פסטה פרימוורה

פסטה פרימוורה

פסטה פרימוורה

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפסטה פרימוורה ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מפשירים את האפונה, הגזר והשעועית
2. מבשלים את הפסטה במים רותחים עם שמן זית ומלח, כשהכול מוכן מסננים את הפסטה, מחזירים לסיר החם ומערבבים עם מעט שמן זית. ( מונע הדבקות )
3. בינתיים מחממים בסיר גדול מעט שמן זית ו – 25 גר' חמאה, מוסיפים את השום ומאדים מעט.
4. מוסיפים את הגזר והסלרי ומערבבים, כעבור 2-3 דקות מוסיפים את האפונה והשעועית וממשיכים לערבב 2 דקות נוספות.
5. מוסיפים את הפסטה, עשבי התיבול, השמנת, הפרמזן, יתר החמאה, ומלח ופלפל לפי הטעם.
6. מערבבים היטב ומגישים.