בקר בבירה, חרדל ודבש
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לבקר בבירה, חרדל ודבש ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 1/4 1 ק''ג בשר (שייטל), חתוך לקוביות
- 1/4 כוס שמן
- 5 שיני שום קצוצות
- 3 בצלים גדולים, פרוסים
- 2 כפות דבש
- 3 כפות חרדל חריף
- 2 כפות קמח
- 3 כפות חומץ -יין אדום
- מלח ופלפל שחור, טחון טרי
- 2 כוסות בירה לבנה
- 1 כוס מרק עוף צח
אופן ההכנה
מחממים בסיר כבש את השמן, ומשחימים את קוביות הבשר מכל הצדדים. מוציאים.
מוסיפים לסיר את השום והבצל ומטגנים עד שיזהיבו קלות, מחזירים את הבשר לסיר, מוסיפים את הדבש, החרדל והקמח ומטגנים 2 דקות.
מוסיפים את החומץ ומתבלים במלח ובפלפל. מוסיפים את הבירה והמרק ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה כשעתיים וחצי עד שלוש, עד שהבשר רך והרוטב סמיך.
מגישים עם לחם טרי ותפוחי אדמה אפויי
הערות
המתכון באדיבות מסעדת מפגש יד מרדכי
המתכון באדיבות
|
מסעדת מפגש יד מרדכי
צומת יד מרדכי, דרומית לאשקלון, אשקלון
הצג טלפון
08-6720624
|