חיפוש מסעדה / מציאת שולחן פנוי
חיפוש מתקדם
:
מסעדות, בתי קפה, פאבים וברים
הצטרף לקבוצה בפייסבוק
בתי קפה ברים ואלכוהול כשר אירועים במסעדות מתכונים משלוחים
מסעדות באייפון
מועדון
פורום מסעדות
המומלצים
תכנון אירוע - 2eatויגן פרנדליפרויקט מטייליםמסעדות אילתחיפה והקריות
הסקר שבועי
כמה טיפ להשאיר?


מאמרים ראשיים
שף בשקט
ברים, יין ואלכוהול
קפה ובתי קפה
מסעדות בעולם
סדנאות בישול
אוכלים עם ילדים
מסעדות כשרות
סופרים קלוריות
כלים ומאכלים
מתכונים
מנות ראשונות
מנות עיקריות
תוספות
עוגות, קינוחים, מתוקים
משקאות
מתכוני מסעדות
מתכוני דיאטה
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> אסדו (מתכון קולומביאני)

חיפוש מתכון




שלח לנו מתכון

אסדו (מתכון קולומביאני)

  • רמת מיומנות: קשה

מרכיבים

  • 3.5 ק''ג אסדו. לבקש מהקצב לחתוך אותו לרצועות בגודל 15 ס''מ על 2 ס''מ כך שכל רצועה תכיל גם עצם,
  • 300 CC בירה,
  • 3 כפות חומץ בלסמי,
  • 2 כפות מיץ תפוזים,
  • 1/2 כוס שמן זית מובחר ''יד מרדכי'',
  • 2 כפות דבש מובחר ''יד מרדכי'',
  • 4 גבעולי בצל ירוק קצוץ דק,
  • 8 שיני שום כתוש,
  • 1 כפית בזיליקום,
  • 3 ענפי כוסברא קצוצה דק,
  • 1 כפית אורגנו טרי,
  • 4 עלי דפנה טחונים,
  • 1 כפית אגוז מוסקט טחון,
  • מעט מלח ופלפל

אסדו (מתכון קולומביאני)
אופן ההכנה

להכניס את כל הרכיבים פרט לבשר לתוך קערה גדולה ולערבב היטב.
לסדר את הבשר בתבנית אפיה רחבה ועמוקה.
לשפוך את תוכן הקערה עם הרכיבים על הבשר.
לכסות את התבנית בניילון נצמד ולהכניס למקרר לפחות ל-24 שעות. כל 6 שעות להוציא את התבנית מהמקרר ולהפוך את הבשר.
לחמם תנור ל-250 מעלות.
להוציא את הבשר מהמקרר. לכסות בנייר כסף.
להכניס לתנור למשך 3 שעות.
לאחר 3 שעות להסיר את נייר הכסף ולהשאיר לעוד חצי שעה.

הערות

המתכון באדיבות מפגש יד מרדכי


כשר
המתכון באדיבות
מסעדת מפגש יד מרדכי
צומת יד מרדכי, דרומית לאשקלון, אשקלון





תגובות

חיפוש מסעדה לפי אזורחיפוש מסעדה לפי סוגחיפושים פופולארייםמידע ברשתאודות 2eat
כל הזכויות שמורות ל - 2eat.co.il | תנאי שימוש | מפת אתר מצא אותנו ב-‪Google+‬‏