בשר בקר - עגל בחרדל
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לבשר בקר - עגל בחרדל ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 5 פרוסות בשר
- 2 בצלים חתוכים לטבעות
- שמן זית
- 2 כפות דבש
- 4 כפות מיונית
- 2 כפות חרדל
- 1/2 כוס יין לבן או אדום יבש או חצי יבש או 1/2 כוס מים רתוחים מהולים בשתי כפות דבש
- 3 שיני שום או שום קפוא
- לתיבול: מעט מלח,פלפל, אגוז מוסקט
אופן ההכנה
לטגן את טבעות הבצל והשום במעט שמן זית, להוסיף את פרוסות הבשר משני הצדדים כחמש עד שבע דקות להוסיף את היין (או את המים המהולים בדבש) להביא לרתיחה ולבשל 10דקות נוספות. לסדר את פרוסות הבשר בתבנית ולצקת עליהן את הנוזל.
לערבב בתוך כוס את המיונית החרדל והשום ולהערים ערימה על כל פרוסת בשר לבזוק את התבלינים ולאפות בתנור שחומם מראש כ - 10 דקות.
הערות
המתכון באדיבות מפגש יד מרדכי
המתכון באדיבות
|
מסעדת מפגש יד מרדכי
צומת יד מרדכי, דרומית לאשקלון, אשקלון
הצג טלפון
08-6720624
|
תגובות
-
בשר
רחל
(05/09/2010 11:36:00)
איזה סוג בשר?
-
שאלה
גלית
(21/09/2010 06:51:00)
מה זה מיונית ? אם אין חרדל ואין מיונית זה רע אי אפשר בלי או משהו אחר במקום? רסק,קטשופ,קינמון וכו'