צלעות טלה עם רוזמרין ושום
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מתכון ''על האש''
את הטלה יש לצלות כמה שפחות היות ובשרו רך ועסיסי
מרכיבים
- 1 ק''ג צלעות טלה טיבון ויל
- בערך 4 כפות שמן זית לתיבול חזק או מעודן (לפי טעמכם האישי)
- כפית מחוקה פלפל שחור גרוס
- כפית מלח
- כפית חומץ בלסמי
- כפית רוזמרין טרי קצוץ
- 1 שן שום גדולה
- 4 פילטים אנשובי (למי שאוהב)
אופן ההכנה
מועכים את שן השום וקוצצים דק יחד עם הרוזמרין והאנשובי. שמים בקערה , מוסיפים את החומץ , הפלפל השחור והשמן ומערבבים. מעסים את הצלעות עם התערובת עד שהן מצופות. מכניסים למקרר ללילה או שומרים בחוץ כשעתיים. צולים על גחלים ומוסיפים מעט מלח . מגישים
הערות
המתכון באדיבות מפגש יד מרדכי