מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > פילה סלמון על האש עם לימון וכוסברה

פילה סלמון על האש עם לימון וכוסברה

פילה סלמון על האש עם לימון וכוסברה

תיאור המתכון

מתכון ''על האש''

מרכיבים

אופן ההכנה

משרים את העגבניות במים רותחים ל- 5 דקות. מסננים ומשרים במים רותחים חדשים לעוד 5 דקות. חוזרים על התהליך עוד פעם למשך כ- 15 דקות, עד שהעגבניות רכות אך לא רכות מדי. סוחטים וקוצצים. בקערה שמים את העגבניות עם שמן הזית, הכוסברה, הג’ינג’ר, גרידת הלימון , המלח והפלפל. חותכים את הסלמון לקוביות 2X2 ס''מ. שמים את הסלמון בקערה ומעסים עם תערובת שמן זית לטיגון ובישול. משפדים את הפיסות, מאפסנים בקופסא סגורה במקרר לפחות שעה. צולים על הגריל עד לדרגת מדיום ומגישים עם פלחי לימון.

הערות

המתכון באדיבות מפגש יד מרדכי