מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני תפוחי אדמה > תפוחי אדמה במילוי רוקפור

תפוחי אדמה במילוי רוקפור

תפוחי אדמה במילוי רוקפור

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לתפוחי אדמה במילוי רוקפור ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. שוטפים את תפוחי האדמה היטב, חורצים חריץ קטנטן ואופים בחום גבוה ( 220 מעלות ) עד שהם מתרככים.
2. חותכים את התפוח בצדו האחד ומרוקנים את הפנים בעדינות.
3. מנמיכים את האש ל – 180 מעלות
4. מועכים את גבינת הרוקפור במזלג, ומערבבים יחד עם פנים תפוחי האדמה. מוסיפים את הבזיליקום ואת רסק העגבניות עד לקבלת תערובת אחידה.
5. ממלאים את תפוחי האדמה ואופים כ – 15 דקות.