תפוחי אדמה במילוי רוקפור
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: 45 דקות עד שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לתפוחי אדמה במילוי רוקפור ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 4 תפוחי אדמה
- 100 גר' גבינת רוקפור
- 2 כפות רסק עגבניות
- 1 כפית בזיליקום
אופן ההכנה
1. שוטפים את תפוחי האדמה היטב, חורצים חריץ קטנטן ואופים בחום גבוה ( 220 מעלות ) עד שהם מתרככים.
2. חותכים את התפוח בצדו האחד ומרוקנים את הפנים בעדינות.
3. מנמיכים את האש ל – 180 מעלות
4. מועכים את גבינת הרוקפור במזלג, ומערבבים יחד עם פנים תפוחי האדמה. מוסיפים את הבזיליקום ואת רסק העגבניות עד לקבלת תערובת אחידה.
5. ממלאים את תפוחי האדמה ואופים כ – 15 דקות.