סלט חם של טופו, תירס, פטריות ופלפלים עם עלי תרד צעירים
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לסלט חם של טופו, תירס, פטריות ופלפלים עם עלי תרד צעירים ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 2 קלחי תירס מתוק מבושל במים חמים
- 100 גרם טופו פרוס לקוביות
- 6 פטריות פורטובלו
- 6 פטריות שמפניון
- 1 גמבה
- 1 פלפל ירוק
- 2 צ'ילי חריף אדום טרי פטרוזיליה קצוצה
- כוסברה קצוצה
- בצל ירוק קצוץ
- שום קצוץ
- שמן זית
- לימון
- סויה
- בלסמי
אופן ההכנה
1. מקפיצים בווק את הבצל הירוק, השום, והפטריות.
2. מוסיפים את הטופו, הפלפלים והגמבות.
3. מתבלים בשמן, סויה, לימון ובלסמי.
4. מוסיפים את עשבי התיבול הקצוצים ומגישים על מצע של עלי תרד צעירים
הערות
המתכון מתוך התכנית i eat, ששודרה בערוץ 10
ובאדיבות מסעדת מיקה
קישורים:מיקה