Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות קרות> טופו בקראסט טריאקי ושומשום עם גואקמולי אבוקדו, סלסת עגבניות וג'ינג'ר מוחמץ

טופו בקראסט טריאקי ושומשום עם גואקמולי אבוקדו, סלסת עגבניות וג'ינג'ר מוחמץ

טופו בקראסט טריאקי ושומשום עם גואקמולי אבוקדו, סלסת עגבניות וג'ינג'ר מוחמץ

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לטופו בקראסט טריאקי ושומשום עם גואקמולי אבוקדו, סלסת עגבניות וג'ינג'ר מוחמץ ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. טובלים את פרוסות הטופו בקמח, ברוטב טריאקי, ובשומשום הקלוי לקבלת ציפוי של שומשום. מטגנים בשמן עמוק או במחבת עמוקה.
2. לגואקמולה: במעבד מזון מרסקים יחד אבוקדו, כוסברה, מיץ לימון, מלח ובצל ירוק.
3. לסלסה: לבשל את כל החומרים ביחד עד לקבלת רוטב

הערות

המתכון מתוך התכנית i eat, ששודרה בערוץ 10
ובאדיבות מסעדת מיקה


קישורים:
מסעדת מיקה
המתכון באדיבות
,